5. syyskuuta 2012

Niagara Falls

Keskiviikkona vuorossa oli yksi Toronton osuuden, ellei koko reissun pääkohteista, Niagara Falls. Melkoinen näkyhän putoukset olivatkin. Putouksia voi katsella myös Yhdysvaltojen puolelta, mutta huomattavasti näyttävämmät ne ovat Kanadan puolelta.

Bussimme teki kaksi stoppia itse putouksilla: ensimmäisen itse putousten kohdalla ja toisen vähän alempana kaupungin (turisti)keskustan kohdalla.
Panoramanäkymiä putouksilta.
Jälkimmäisen stopin aikana kävimme Maid of the Mist paatilla kierroksen aivan itse pääputousten alla. Sekä näky että pauhe oli vaikuttava ja reissun kosteudesta kertonevat kaikilla päällä olevat smurffipuvut. Ehdoton juttu Niagaralla käydessä, mutta kannattaa olla vyötäröstä alaspäin joko vaihtovaatetta tai nopeasti kuivuvaa :)
Itse Niagaran kaupunki vaikutti enemmän huvipuistolta kuin kaupungilta. Allekirjoittaneella tuli heti Las Vegas mieleen.
Ruokajuomana reissunt Nnnännet Long Island Ice Teet.
Matka jatkui putouksilta Niagara Whirlpoolin kautta mukavaan Niagara on the Lake pikkukaupunkiin jossa olisi voinut viettää pitempäänkin kuin sen reilun tunnin joka sinne oli aikaa varattu. Blogikuvia ei näistä valitettavasti tullut otettua.

Kierroksen viimeinen kohde oli ice wine maistelu Diamond Estates viinitilalla. Tarjolla oli kahta valkoista ja yhtä punaista ice winea. Mukaankin olisi voinut ottaa muutaman pullon, mutta kaikilla oli jo edellisellä lennolla aika kriittinen tilanne matkalaukun tilan ja painon suhteen.
-Lauri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti