27. elokuuta 2012

Granville Island

Ensimmäisenä varsinaisena Vancouverin päivänä ostimme liput hop-on-hop-off -bussiin ja kyytiin päästyämme hyppäsimmekin jo melkein heti pois käydäksemme Granville Islandilla. Kyseistä paikkaa meille oli aamupäivän aikana ehtinyt jo suosittelemaan hostellin respa, turisti-infon täti ja bussin opas, joten pakkohan sinne oli mennä piipahtamaan. Aquatic Centerin takaa lähti minivene, jolla pääsi kätevästi viidessä minuutissa vastakkaiselle rannalle. Ensin kävimme paikallisessa kauppahallissa ihmettelemässä sen menoa - siellä olisi ollut tarjolla vaikka mitä herkkuja syötäväksi ja tuliaisia ostettavaksi!
Nälkä yllätti nopeasti ja kävimme syömässä hyvät pasta-annokset Backstage Loungessa, jossa hinta-laatusuhde oli ainakin kohdillaan. Paikka vaikutti mukavalta, mutta olimme väärään kellonaikaan liikenteesä kun meille ei ollut tarjolla mitään live-esityksiä.
Päivän päätteeksi kävimme vielä vähän jaloittelemassa keskustassa ja ihailemassa auringonlaskua ja kaupunginvalojen syttymistä näköalatornista, Vancouver Lookoutista. Tornissa törmäsimme reissumme ensimmäiseen suomalaiseen - aika pitkään ehdimmekin reissata ennen maanmiehiin (tai tässä tapauksessa naiseen) törmäämistä! Jos oli näkymät ylhäältä komeat, myös Vancouverin 2010 talviolympialaisten olympiatulen malja oli vaikuttava näky pimeällä.
-Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti