27. elokuuta 2012

Paluu mantereelle

Hauskan ziplainauksen jälkeen jatkoimme matkaamme kohti Victoriaa, joka on koko British Columbian osavaltion (johon myös Vancouver kuuluu) pääkaupunki. Nanaimon jälkeen Victoria tuntui tosi isolta kaupungilta, metropolilta suorastaan. Ehdimme tosin käydä kaupungin keskustassa vain hieman satamaa ihmettelemässä ja syömässä, ja sitten jo piti lähteä uudelleen liikenteeseen kohti BC Ferriesin satamaa ja Vancouveria.
Matkalla lauttasatamaan piipahdimme Sea Cider -nimisellä siideritilalla maistelemassa paikallisia tuotteita. Kaiken kaikkiaan maistoimme yhdeksää eri juomaa ja niistä lopulta neljä osui jonkun seurueemme jäsenen makuhermoon. Muutama siideri oli turhan erikoinen meidän kuiviin makuihin tottuneille skandinaavisille makunystyröille, mutta pari pulloa evästä tarttui kuitenkin mukaan Vancouveriinkin vietäväksi.
Laivamatkan aikana oli taas hienoja maisemia vaikkakin ulkona oli turhan vilpoista, jotta siellä olisi halunnut koko matkan ajan hengailla. Valaitakaan ei nähty, vaikka niitä ilmeisesti pitäisi asustella reitin varrella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti