18. elokuuta 2012

Oops, we did it again!

Otsikko viittaa siihen, että kävimme keskiviikkona laskemassa koskea, jo toistamiseen tämän reissun aikana. Ja edelleenkään meillä ei ole kuvallista todistusaineistoa laittaa blogiin... Tällä kertaa kävimme laskemassa Horseshoe Canyonin reitin Bow Riverillä ja ohjaajanamme oli uusi-seelantilainen Lou. Reitti alkoi lupaavasti kun laskimme ensimmäisen kosken nimeltä "Oh Shit Rapid", joka oli kuulemma luokiteltu nelosen koskeksi (Jasperissa lasketun reitin kokonaisluokitus oli 3 ja tämän Horseshoe Canyonin reitin 3+). Seuraavaksi rantauduimme paateista ja vuorossa oli hyppy kalliolta 4-asteiseen veteen - me kaikki hyppäsimme. Lauri tosin machoili ja hyppäsi kahdeksasta metristä, me muut tyydyimme kahden metrin pudotukseen. Tämän jälkeen koskenlaskuosuus jatkui melkoisen leppoisana, enemmänkin äksöniä olisi voinut olla. Mutta hauskaa oli joka tapauksessa!

Meidän Banffin hostelli. Mukava paikka: rauhallinen sijainti, siistit huoneet, ystävällinen henkilökunta, kokkaus- ja pyykkäysmahdollisuus, baari ja ravintola, josta saa hyvää ruokaa, ... Mitäs sitä matkalainen voisi enempää toivoa.
Joulukuusetkin on valaistu jo hyvissä ajoin. Seimikuvaelmaa emme kuitenkaan löytäneet. Vielä.
Farmer's Marketilta löytyi ruisleipää! Taustalle Banffin kaupungin keskustan läpi virtaava Bow River.
Hostellin keittiössä kokattiin lounasta, kaikki meni ja hyvää oli.
Jälkkäriksi Farmer's Marketilta bongattua hedelmäviiniä (mustaherukkaa) ja vähän riisisuklaata sekä vaahtokarkki-mantelisuklaata. Nam!
-Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti